6 способів розтопити "пивний живіт": професійні поради
6 способів розтопити "пивний живіт": професійні поради

6 способів розтопити "пивний живіт": професійні поради

Пивний живіт — це об’єм жиру, що накопичується поступово та може бути помітний, коли ваш одяг стає тіснішим. Однак, незалежно від того, коли ви помітили цю проблему, ніколи не пізно почати боротися з нею, оскільки після схуднення ви зможете поліпшити не лише ваш вигляд, а й здоров'я.

Вісцеральний жир, що оточує органи, небезпечний та може призвести до серйозних захворювань, а тому варто переосмислити свій раціон та спосіб життя для покращення загального самопочуття. Що їсти та як боротись з "пивним животом", розповіли в Eat This, Not That.

Обмежте крохмалисті вуглеводи

Щоб прискорити схуднення, виключіть з раціону оброблені крохмалисті вуглеводи, які переповнені калоріями. Без клітковини ці вуглеводи швидко підвищують рівень цукру в крові, що може викликати тягу до солодкого. Відмова від таких продуктів допоможе зменшити цю тягу, контролюючи переїдання.

Виконуйте HIIT-тренування 

Додавання HIIT до вашого тренувального плану ефективно зменшує підшкірний жир та жирові відкладення на животі. Цей вид тренувань дозволяє досягти тих же результатів, що й інші вправи, але за менший час. HIIT також може знижувати частоту серцевих скорочень і артеріальний тиск, покращуючи рівень цукру в крові та чутливість до інсуліну.

Зробіть упор на білок 

Споживайте щонайменше 25-30 грамів білка з кожним прийомом їжі, щоб відчути ситість та зменшити калорійність раціону. Білок допомагає стабілізувати рівень цукру в крові та знижує тягу до їжі. Таким чином, достатня кількість білка сприяє швидшій втраті ваги та збереженню м'язової маси.

Використовуйте альтернативу алкоголю 

Скорочення споживання алкоголю допоможе зменшити пивний живіт. Для цього вибирайте безалкогольні напої. Також пам'ятайте, що алкоголь підвищує апетит та сповільнює спалювання жиру.

Пийте воду

Щоб спалювати жир на животі, пийте воду протягом дня. Це допоможе уникнути плутанини між спрагою та голодом, запобігаючи переїданню. Вода також сприяє метаболізму та підтримує загальний стан організму.

З'їдайте вуглеводи наприкінці трапези

Щоб швидше позбутися пивного животика, починайте їсти білки та овочі перед вуглеводами. Це допоможе зменшити місце для вуглеводів та стабілізувати рівень цукру в крові, що уповільнить їх засвоєння.

РанішеOBOZ.UA розповів, що робити, щоб зменшити живіт.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти OBOZ.UA гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Джерело матеріала
loader
loader