Українка Марта Костюк здобула перемогу на турнірі WTA 1000
Українка Марта Костюк здобула перемогу на турнірі WTA 1000

Українка Марта Костюк здобула перемогу на турнірі WTA 1000

Українська тенісистка Марта Костюк успішно розпочала свій шлях на турнірі WTA 1000 у Торонто (Канада). У першому колі Костюк легко здолала німкеню Тетяну Марію. Про це повідомляє NV.

У першому сеті українка повністю домінувала на корті, не дозволивши суперниці виграти жодного розіграшу. У другій партії Марта продовжила демонструвати перевагу і Марія змогла взяти лише два гейми — 6:2. Уся зустріч тривала лише 55 хвилин. Цікаво, що у наступному колі Костюк може зустрітися з українкою Еліною Світоліною, якщо та здолає американку Шелбі Роджерс у першому раунді. На турнірі також виступатимуть українки Даяна Ястремська, Ангеліна Калініна та Леся Цуренко.

Результат матчу: Марта Костюк (Україна) – Тетяна Марія (Німеччина) – 2:0 (6:0, 6:2).

  • 28 липня Марта Костюк виграла свій дебютний матч на Олімпіаді. У стартовому матчі 22-річна спортсменка обіграла 23-річну новозеландку Лулу Сун – 0:2 (2:6, 3:6).
  • 30 липня перша ракетка України Марта Костюк та тенісистка Дайана Ястремська знялися з парного тенісного турніру на Олімпійських іграх у Парижі. Причиною зняття української пари стала участь Костюк у матчі одиничного турніру Олімпіади-2024 проти Марії Саккарі, де вона провела три години на корті, але здолала гречанку та пройшла до чвертьфіналу.
Теги за темою
Теніс
Джерело матеріала
loader
loader