Соковите та смачне: куряче філе у вершковому соусі з твердим сиром
Соковите та смачне: куряче філе у вершковому соусі з твердим сиром

Соковите та смачне: куряче філе у вершковому соусі з твердим сиром

Дуже часто куряче філе виходить сухим та жорстким. Щоб так не відбувалося, готуйте його із вершками та сиром.

Як приготувати куряче філе

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачного, соковитого філе з вершками, пармезаном та часником.

Рецепт філе

Інгредієнти:

  • Куряче філе
  • 250 г вершків 15%
  • Пармезан
  • В'ялені томати
  • 1 цибулина
  • 1 зубчик часнику
  • Петрушка
  • Трави
  • Сіль, перець

Спосіб приготування:

1. Куряче філе посоліть, поперчіть з двох сторін і обсмажте по 3,5 хвилини з двох сторін на добре розігрітій сковороді. Секрет золотистої кірки у тому, що філе не потрібно чіпати цей час!

Смажене філе

2. Далі додаємо дрібно нарізану цибулю, часник, вливаємо вершки, нарізані в'ялені томати, трави та тертий твердий сир.

Соус для страви

3. Після цього викладіть туди філе. Даємо кілька хвилин протушкуватися. Якщо соус дуже густий, можна розбавити його кип'яченою водою або бульйоном!

Приготування філе у соусі

Прикрашаємо петрушкою, томатами та при подачі щедро посипте сиром!

Готова страва

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Салат з філе курки
  • Котлети з курячого філе
  • Смажене куряче філе цілком
Джерело матеріала
loader