Новий фільм з Блейк Лайвлі «Покинь, якщо кохаєш»: прем'єра у Києві
Новий фільм з Блейк Лайвлі «Покинь, якщо кохаєш»: прем'єра у Києві

Новий фільм з Блейк Лайвлі «Покинь, якщо кохаєш»: прем'єра у Києві

Першими екранізацію літературного бестселера переглянули українські зірки, серед яких: Соломія Вітвіцька, Олексій Суровцев, Марина Арістова, Олена Олар, Олена Світлицька та голос Блейк Лайвлі у фільмі — Катерина Брайковська.

Романтична драма про непрості стосунки розчулила та закохала в себе глядачів. Сеанс завершився щирими оплесками аудиторії.

Перед показом до глядачів звернулася психологиня «Фонду Маша», Олена Ільюк, адже фільм торкається дуже важливих тем аб’юзу та насильства в родині, які варто відверто проговорювати. Це своїм прикладом доводить і авторка першоджерела – Коллін Гувер.

Екранізація літературного бестселера – на великих екранах. Дитинство головної героїні Лілі Блум ніколи не було казковим, адже багато років вона була свідком домашнього насилля з боку батька. Вже у дорослому віці дівчина переїздить до Бостона, щоб почати усе заново та втілити свою мрію – відкрити квітковий магазин. Випадкова зустріч із чарівним нейрохірургом Райлом Кінкейдом змінює її життя. Проте згодом Лілі починає помічати у Райлі сторони, які нагадують її батька. Тож дівчині доведеться зробити складний вибір, щоб розірвати це коло.

Гості прем'єри у Києві

Дивіться у кінотеатрах з 8 серпня.

Джерело матеріала
loader
loader