Оладки з кабачків по-новому: рецепт смачної страви на кожен день
Оладки з кабачків по-новому: рецепт смачної страви на кожен день

Оладки з кабачків по-новому: рецепт смачної страви на кожен день

З кабачків виходять найсмачніші, ситніші і при цьому дуже легкі оладки. Для того, щоб вони були соковитими і тримали форму, потрібно обов'язково віджати сік, і додати борошно.

Як правильно приготувати оладки з кабачків

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачних та соковитих оладок з кабачків, з тертим твердим сиром.

Рецепт оладок

Інгредієнти:

  • 3 невеликі кабачки
  • сіль
  • 2 яйця
  • 70 г твердого сиру
  • 3-4 ст л борошна

Спосіб приготування:

1. Кабачки натріть, посоліть і коли пустять сік – відіжміть їх.

Основа з кабачків

2. Далі додайте твердий сир, яйця, борошно і перемішайте тісто.

Готове тісто

3. Тісто викладаємо на гарячу сковороду змащену олією і смажимо з обох боків до готовності.

Їсти краще у гарячому вигляді, можна зі сметаною!

Готові оладки

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Кабачки у клярі
  • Мариновані кабачки з кетчупом та оцтом
  • Мариновані кабачки за 5 хвилин
Джерело матеріала
loader