Вісім овочів, які допоможуть швидко схуднути
Вісім овочів, які допоможуть швидко схуднути

Вісім овочів, які допоможуть швидко схуднути

Популярні овочі допоможуть приборкати апетит.

Додавання до раціону деяких овочів може мати велике значення для зниження ваги. 

Про вісім овочів, які можуть допомогти нам досягти наших цілей у зниженні ваги, пише Times Of India.

Капуста

Капуста сприяє зниженню ваги. Вона низькокалорійна та багата на клітковину, що допомагає травленню та підтримує відчуття ситості. Продукти з високим вмістом клітковини, такі як капуста, сприяють зниженню ваги та зменшенню жирової маси. Крім того, капуста містить антиоксиданти, які борються із запаленням.

Зелена квасоля

Вона низькокалорійна і багата на клітковину, що допомагає нам довше відчувати ситість. Дослідження показало, що збільшення вмісту клітковини допомагає знизити загальне споживання калорій. Зелена квасоля також багата на вітаміни A і C, які підтримують метаболізм і здоров'я імунної системи.

Шпинат

Шпинат — низькокалорійний, багатий поживними речовинами овоч, який може допомогти у втраті ваги. Він багатий на залізо, вітаміни А і С, а також клітковину. Антиоксиданти в шпинаті також допомагають знизити окислювальний стрес в організмі.

Броколі

Броколі добре відома своїми корисними для здоров'я властивостями та здатністю знижувати вагу. Вона багата на клітковину, що сприяє насиченню та допомагає кращому травленню. 

Морква

Морква — низькокалорійний овоч, який також може сприяти зниженню ваги. Вона багата на клітковину та воду. Перекуси овочами, багатими на клітковину, такими як морква, можуть знизити загальне споживання калорій і сприяти зниженню ваги.

Цвітна капуста

Цвітна капуста — овоч із низьким вмістом вуглеводів і калорій. Це чудова заміна високовуглеводним продуктам, таким як рис і картопля. Дослідження показало, що заміна високовуглеводних продуктів низьковуглеводними альтернативами, такими як цвітна капуста, може допомогти в контролі ваги і втраті жиру.

Солодкий перець

У болгарському перці мало калорій і він багатий на вітаміни та антиоксиданти. Він також містить капсаїцин, який прискорює метаболізм. Дослідження в журналі Journal of Clinical Biochemistry and Nutrition показало, що капсаїцин може збільшувати витрату енергії та окислення жирів, сприяючи зниженню ваги.

Буряк

Буряк містить мало калорій і багато клітковини, що допомагає у втраті ваги. Він також багатий на нітрати, які можуть поліпшити продуктивність вправ і прискорити метаболізм. 

Раніше ми писалияк за тиждень скинути пʼять зайвих кілограмів. 

Джерело матеріала
loader
loader