"Укрзалізниця" створила для військових резерв квитків на потяги
"Укрзалізниця" створила для військових резерв квитків на потяги

"Укрзалізниця" створила для військових резерв квитків на потяги

"Укрзалізниця" організувала резерв квитків для військових та регулярно додає туди нові місця, щоб військові могли швидко купувати квитки. Про це повідомляє пресслужба компанії.

- Щодня понад 500 військових отримують можливість подорожувати. Резерв застосовується до певного списку поїздів, що вирушають із прифронтових міст, та періодично розширюється, - йдеться у повідомленні.

Як зазначили в "Укрзалізниці", резерв також доступний для родичів військовослужбовців, які прямують до шпиталів, щоб відвідати своїх близьких. Забронювати резервні квитки на поїзди можна за посиланням. Якщо потрібний напрямок відсутній у списку, можна зв'язатися з гарячою лінією за номером 0800503222.

  • 8 серпня з Харкова вирушив поїзд із першим дитячим вагоном. Потяг курсував одним з найдовших і найпопулярніших маршрутів до Ясині. Під час посадки маленькі пасажири отримували браслети із зазначенням купе та контактного номера телефону батьків.
  • 12 липня жіночі купе додали ще до чотирьох поїздів далекого сполучення. З 1 серпня Укрзалізниця додає жіночі купе на наступних чотирьох рейсах далекого сполучення: № 1/2 Харків – Івано-Франківськ, ⁠№ 5/6 Запоріжжя – Ясіня, № 43/44 Черкаси – Івано-Франківськ, ⁠ № 95/96 Київ – Рахів.
Теги за темою
Укрзалізниця
Джерело матеріала
loader