Все гірше і гірше: зірка «Діамантової руки» відмовилася лікувати рак
Все гірше і гірше: зірка «Діамантової руки» відмовилася лікувати рак

Все гірше і гірше: зірка «Діамантової руки» відмовилася лікувати рак

Світлані Світличній не робитимуть операцію на видалення злоякісної пухлини.

У російської відомої актриси і зірки "Діамантової руки" Світлани Світличної виявили рак, але вона проти хірургічного втручання.

Як повідомляє росЗМІ Mash, актриса боїться, що у неї може ще сильніше погіршитися самопочуття після операції.

Біопсія показала зростаюче злоякісне утворення, що вражає тканини, і Світлична дуже здала останнім часом. У неї впав зір, з'явилися болі в голові, вухах і горлі, і вона постійно відчуває слабкість.

Акторка ж вирішила, що лікуватиметься лікарською терапією й операцію на пухлині проводити не будуть.

Хто така Світлана Світлична?

Світлана Світлична - радянська і російська акторка, зірка фільму "Діамантова рука". Першою яскравою роллю стала фатальна спокусниця Ганна Сергіївна в "Діамантовій руці" Леоніда Гайдая.

За даними Вікіпедії, у цій ролі Світлична з гумором втілила абсолютно новий на той момент типаж жінки - сучасної, стильної, сексуально розкутої, крім того, фільм містив рідкісну для радянського кіно еротичну сцену.

Останні новини шоу-бізнесу

Зазначимо, Маша Єфросиніна натякнула, що у неї почалися проблеми в житті. Артистка опублікувала фото з новою зачіскою, а також не виключає, що ще й піде в спортзал.

А також Марія Яремчук розповіла, що Софія Ротару не захотіла зніматися у фільмі про її батька. Артистка хотіла взяти в Ротару інтерв'ю, адже вона разом із Назарієм Яремчуком одними з перших почали виконувати твори Володимира Івасюка.

Вас може зацікавити:

Джерело матеріала
loader