Охоронець, який врятував Путіна від ведмедя, буде наглядати за Курщиною
Охоронець, який врятував Путіна від ведмедя, буде наглядати за Курщиною

Охоронець, який врятував Путіна від ведмедя, буде наглядати за Курщиною

Російський диктатор Володимир Путін ухвалив рішення про призначення координатором «контртерористичної операції» в Курській області РФ генерал-полковника Олексія Дюміна. Він є ексохоронцем Путіна і командував російськими ССО під час захоплення українського Криму. Про це повідомляють російські ЗМІ.

Як зазначається, під командування Дюміна увійдуть всі військові, силові та цивільні структури на північному напрямку. Завданням 51-річного Дюміна є координація дій російських силовиків та цивільної влади регіону.

ЗМІ повідомляють, нібито Дюмін уже вирушив у Курську область, однак зазначається, що керувати військами РФ він безпосередньо не буде. 

«Для спеціальних операцій він має досвід Криму і не тільки, для управління цивільними напрямками має великий досвід губернаторства», – зазначають росЗМІ.

До слова, Олексій Дюмін народився в Курську. У травні 2024 року його призначено помічником президента. 

Зауважимо, у Курській області бойові дії ведуться «за кілька десятків кілометрів» від Курчатова, де розташована Курська атомна електростанція. ЗСУ взяли населені пункти Козачія Локня, Мирний, Круглик і Бондарівка. На півдні українські з'єднання увійшли в Мартинівку і зв'язали там війська в бою. Одночасні бої велися при вході в Коренево, а також робилися спроби зайняти Ольгівку з Крем'яним. 

До слова, Міністерство оборони РФ вже не заперечує, що бої у Курській області РФ дійшли до міста Суджа.

Джерело матеріала
loader
loader