Смачніше, ніж м'ясо: смажені кабачки у клярі за 10 хвилин
Смачніше, ніж м'ясо: смажені кабачки у клярі за 10 хвилин

Смачніше, ніж м'ясо: смажені кабачки у клярі за 10 хвилин

З кабачків можна готувати дуже смачні та легкі страви у вигляді закусок, а також ікри, супів. Ще їх можна смачно консервувати, тушкувати, робити рагу.

Рулети з кабачків

Редакція FoodOboz ділиться рецептом дуже смачних смажених кабачків, у клярі з борошна, яєць та молока.

Як смачно приготувати кабачки

Інгредієнти:

  • 2 середніх кабачки
  • 2 яйця
  • 4 ст. л. борошна
  • 100 мл молока
  • дрібка солі
  • олія для смаження

Спосіб приготування:

1. Наріжте кабачки на кружечки завтовшки близько 1 см.

Кабачки для страви

2. В окремій мисці збийте яйця з молоком та сіллю. Додайте молоко, яке зробить кляр ніжнішим і легшим. Поступово додайте борошно, продовжуючи збивати, поки не отримаєте однорідну консистенцію. 

З чого зробити кляр для кабачків

3. Розігрійте олію на середньому вогні у великій сковороді. Кожен кружок кабачка занурте у кляр, а потім обсмажте з обох боків до золотистої скоринки, приблизно по 2-3 хвилини з кожного боку. Викладіть готові кабачки на паперовий рушник, щоб видалити зайву олію!

Подавайте зі сметаною!

Готова страва

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Мариновані кабачки без стерилізації
  • Мариновані кабачки за 5 хвилин
  • Мариновані кабачки з часником та гвоздикою
Джерело матеріала
loader
loader