Ольга Рябченко, учасниця дванадцятого сезону "Майстер Шеф", поділилася рецептом, як приготувати м'ясо, яке смачніше за шашлик. Мова йде про каре телятини, приготування якого займе у вас зовсім небагато часу.
Ольга зазначила, що це м'ясо ідеально підходить для приготування на грилі на природі, запікання в духовці або смаження на сковороді. Головне — правильно підібрати маринад. Приготувати м'ясо, яке смачніше за шашлик, можна, використовуючи одну з найсоковитіших і ніжних частин телятини, яку можна приготувати цілою або нарізати на порційні шматки.
Інгредієнти, які вам знадобляться:
- сіль
- суміш перців
- чебрець
- сік половинки лимону
- 2 ст. л. соєвого соусу
- олія
Як приготувати м'ясо, яке смачніше за шашлик:
Спочатку необхідно натерти каре телятини сумішшю спецій, солі, соєвого соусу та лимонного соку з усіх боків, а потім залишити маринуватися приблизно на 1 годину. Як гарнір Ольга рекомендує приготувати картоплю. Її слід ретельно вимити, нарізати кільцями зі шкіркою та обсмажити на грилі разом із м'ясом. Приготувати м'ясо, яке смачніше за шашлик, легко та швидко, а результат приємно здивує ваших гостей.
Отже, якщо ви хочете приготувати м'ясо, яке смачніше за шашлик, обов'язково спробуйте цей рецепт!
Читайте також:
Що зробити, щоб перець вродив раніше: господар назвав просту "процедуру".
Як позбутися від попелиці за одну обробку: що потрібно терміново зробити.
Коли та як висаджувати помідори у відкритий грунт - секрети досвідчених городників.