Полякова вступилася за Данилка після хвилі критики: "Щирий українець"
Полякова вступилася за Данилка після хвилі критики: "Щирий українець"

Полякова вступилася за Данилка після хвилі критики: "Щирий українець"

Оля Полякова висловила свою підтримку колезі Андрію Данилку після його виступу з російськомовною програмою на фестивалі Лайми Вайкуле «Рандеву» в Юрмалі. В інтерв’ю програмі «Ранок у великому місті» Полякова наголосила на тому, що, незважаючи на суперечливу реакцію на цей виступ, Данилко залишається вірним патріотом України і завжди був зі своїм народом у найважчі часи.

Співачка відзначила, що не вважає за потрібне коментувати вчинки інших артистів, оскільки не знає всіх деталей і мотивів. Вона припустила, що Андрій Данилко мав свої причини для виступу саме з такою програмою, але при цьому висловила впевненість у його щирій відданості Україні.

Оля Полякова, фото: Instagram
Оля Полякова, фото: Instagram

За її словами, він не лише продовжує жити в Києві, але й активно допомагає людям, що підтверджує його підтримку своєї країни навіть у складні часи війни.

Полякова також поділилася, що її саму запрошували взяти участь у фестивалі в Юрмалі, але вона відмовилася через зобов’язання перед іншим проєктом в Україні. Водночас співачка висловила повагу до Лайми Вайкуле, яка з початку війни відкрито підтримує Україну та допомагає українцям.

Андрій Данилко. Фото Youtube
Андрій Данилко. Фото Youtube

Полякова відзначила, що Вайкуле є важливим союзником України на міжнародній арені, і її позиція заслуговує на визнання.

На фестивалі Макс Барських та ALEKSEEV спілкувались англійською, в той час як Андрій Данилко обирав російську мову для спілкування. Оля Полякова вирішила прокоментувати цю ситуацію.

"Я не можу коментувати вчинки інших людей. Я не знаю, чим він мотивується. Я дуже люблю Андрія. Я точно знаю, що він — українець щирий. Він не виїздив нікуди. Він був з нашою країною. Він жив на Хрещатику, приймав в себе в хаті людей", — висловилася зірка.

Нагадаємо,"Відьма, а тіло 18-річної...": Оля Полякова в купальнику нарвалася на потужні компліменти

Крім того, Знай.ua повідомляв, Андрій Данилко вперше розповів про свої хвороби: "Їх це дратує, і вони вже не знають..."

Джерело матеріала
loader
loader