5 хвилин для йоги, що позбавлять вас жиру на животі. Відео
5 хвилин для йоги, що позбавлять вас жиру на животі. Відео

5 хвилин для йоги, що позбавлять вас жиру на животі. Відео

Якщо ви боретесь з жировими відкладеннями на животі, спробуйте додати йогу до вашого розпорядку дня. Деякі швидкі 5-хвилинні вправи цілком здатні допомогти тонізувати та зміцнити ваші м'язи живота, покращуючи загальне самопочуття.

Зосереджуйтеся на формі та диханні, що досягти кращих результатів. Які вправи з йоги вам варто спробувати, розповіли в Eat This, Not That.

Поза човна (Навасана)

Сядьте на килимок та витягніть ноги. Трохи нахиліться назад та підніміть ноги, а руки витягніть вперед паралельно землі. Затримайтеся на 60 секунд та продовжуйте дихати глибоко. Така вправа зміцнить м’язи живота та зменшить концентрацію жиру у цій області.

Поза планки з підтягуванням колін до ліктів

Щоб зміцнити м’язи кора та тонізувати область живота, спробуйте наступну варіацію планки. Для цього встаньте у положенні планки, потягніть праве коліно до правого ліктя, поверніться в планку та повторіть з лівого боку. Робіть це протягом 60 секунд з постійним темпом.

Собака мордою вниз з коліном до носа

Собака мордою вниз з колінами до носа — це ефективна поза, яка поєднує інверсію та активне залучення живота. Це сприяє зміцненню корпуса та спалювання калорій. Почніть у позиції собаки вниз, підніміть праву ногу, потім підтягніть праве коліно до носа та поверніть ногу назад. Повторюйте з іншою ногою протягом 60 секунд.

Воїн III (Вірабхадрасана III)

Ця поза покращує рівновагу та активує м'язи живота, що допомагає зменшити жир на животі. Почніть з положення стоячи, нахиліться вперед, піднявши одну ногу і витягуючи руки вперед. Тримаючи тіло рівно, затримайтеся на 30 секунд на кожній нозі.

Нахил вперед сидячи (Пашімоттанасана)

Щоб зменшити жир на животі, п’ятихвилинну йогу можна завершити нахилом вперед сидячи. Сядьте з витягнутими ногами, вдихніть та витягніть хребет. Потім видихніть і нахиліться до пальців ніг. Затримайтеся на 60 секунд, глибоко дихаючи.

РанішеOBOZ.UA розповів, про прості тренування на підлозі.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти OBOZ.UA гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Джерело матеріала
loader
loader