Чим смачно нафарширувати скумбрію: риба просто тане у роті
Чим смачно нафарширувати скумбрію: риба просто тане у роті

Чим смачно нафарширувати скумбрію: риба просто тане у роті

Соковиту та ніжну скумбрію дуже смачно фарширувати. Для цього вам знадобляться звичайні овочі, а також багато пряних спецій. Довершить смак шматочок сиру.

Ідея приготування смачної фаршированої скумбрії опублікована на сторінці кулінарки Ольги Рябенко (olga riabenko) в Instagram. Запікається риба дуже швидко.

Чим смачно нафарширувати скумбрію: риба просто тане у роті

Інгредієнти:

  • скумбрія – 3 шт.
  • цибуля – 1 шт.
  • морква – 1 шт.
  • томатний соус – 2 ст.л.
  • спеції для риби – 1 ч.л.
  • томати сушені – 1 ч.л.
  • коріандр – 0,5 ч.л.
  • сіль, перець, цукор – на смак
  • петрушка – 5 гілочок
  • сир твердий – 50 г
  • олія оливкова
  • масло – 30 г

Спосіб приготування:

Чим смачно нафарширувати скумбрію: риба просто тане у роті

1. Скумбрію почистити від голови, хребта та кісточок. Хвіст залишити.

3. Додати сіль та перець.

Чим смачно нафарширувати скумбрію: риба просто тане у роті

4. Обсмажити нарізану цибулю та натерту моркву. Додати спецію для риби, коріандр, сушені томати, сіль, перець, цукор (за бажанням) та томатний соус.

Чим смачно нафарширувати скумбрію: риба просто тане у роті

5. Смажити до прозорості цибулі.

6. На філе викласти петрушку та овочі. Скрутити та заколоти шпажкою.

Чим смачно нафарширувати скумбрію: риба просто тане у роті

7. Викласти рибу у форму для запікання, полити оливковою олією та додати масло.

Чим смачно нафарширувати скумбрію: риба просто тане у роті

8. Запікати за температури 200 градусів протягом 15 хвилин до золотистого кольору риби. Орієнтуйтеся по своїй духовці.

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Скумбрія запечена
  • Скумбрія в духовці
  • Скумбрія в сметані
Джерело матеріала
loader