Незмінний суддя кулінарного шоу "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво обожнює сніданки на основі лаваша і цього разу запропонував українцям нове цікаве поєднання.
Такий сніданок готується за лічені хвилини, а виходить не лише неймовірно смачним, а й корисним і поживним.
Для приготування такого сніданку з лаваша "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво бере:
- лаваш круглий - 1 шт.
- яйце (варене накруто) - 1 шт.
- тунець консервований
- квасоля консервована
- помідор
- цибуля
- сир (моцарела або інший)
- сіль, перець, улюблені спеції - за смаком
- кінза
- олія
Спочатку "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво готує салат. Для цього змішуємо трохи консервованого тунця, квасолі, нарізаний помідор, цибулю, кінзу, спеції та заправляємо олією.
Моцарелу нарізаємо або рвемо руками на шматочки. Варене яйце розрізаємо на пластинки.
Далі "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво збирає лаваш: на одну половину викладає трішки сиру, салат із тунцем і квасолею, яйце, додає сіль і перець за смаком, зверху ще трохи сиру, а потім складає лаваш навпіл, як на відео.
На розігрітій пательні з невеликою кількістю олії обсмажуємо лаваш на середньому вогні, щоб він став золотистим і хрумким.
За бажанням зверху на лаваш "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво додає кілька шматочків авокадо, прикрашає листочками кінзи – і сніданок готовий.
Останні новини України:
Тісто для вареників вийде ідеальним: Хіменес-Браво дав рецепт, який ви полюбите.
Оригінальніше за омлет: рецепт смачного сніданку за 10 хвилин.
Омлет з цікавим інгредієнтом за 5 хвилин: Хіменес-Браво поділився улюбленим рецептом.