Якщо ви звикли їсти каву просто так, окремо від будь-чого іншого, радимо ознайомитись із цим рецептом. Спочатку може здатись, що перед вами надзвичайно дивна страва, що складається з непоєднуваних між собою інгредієнтів. Але насправді, ви скуштуєте справжній вибух смаків.
Фудблогерка Валерія Велигура в Instagram розповіла, як приготувати сендвіч з кавуном. Ця надзвичайна страва не залишить байдужою жодну людину, яка наважиться її скуштувати.
Інгредієнти
- Кавун
- Фера
- Рукола
- Бальзамічний соус
Спосіб приготування
1.Можна готувати як у вигляді сендвіча, так і канапе.
2. Вирізаємо кавун потрібної форми.
3. Викладаємо зверху руколу.
4. На руколу викладаємо фету та знову кладемо шар руколи.
5. Поливаємо все бальзамічним соусом та накриваємо зверху ще однією скибочкою кавуна.
На OBOZ.UA є багато рецептів з кавуном:
- Кавуновий пунш
- Кавун на грилі
- Кавуновий мармелад