Вершкове рагу з кабачків, з курячим філе та плавленим сиром: рецепт корисної та смачної страви
Вершкове рагу з кабачків, з курячим філе та плавленим сиром: рецепт корисної та смачної страви

Вершкове рагу з кабачків, з курячим філе та плавленим сиром: рецепт корисної та смачної страви

Найпростіша, смачна та бюджетна страва з овочів – рагу. Для того, щоб воно було ситнішим, додайте куряче філе або свинину.

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачного, легкого у приготуванні рагу з кабачків.

Рецепт страви

Інгредієнти:

  • куряче філе – 1 шт.
  • цибуля – 1 шт.
  • кабачки – 2 шт.
  • перець болгарський – 1/2 шт.
  • помідор – 1 шт.
  • сирок плавлений вершковий – 1 шт.
  • сметана – 1 ст.
  • спеції (сіль/перець/суш. часник)

Спосіб приготування:

1. Поріжте філе кубиком і обсмажте.

Філе з овочами

2. Додайте овочі також порізані кубиком.

Приготування страви

3. Додайте порізаний плавлений сир, сметану, спеції та тушкуйте до готовності.

Готове рагу

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Овочеве рагу з м'ясом
  • Овочеве рагу з куркою
  • Овочеве рагу в мультиварці
Джерело матеріала
loader