Ритуал, який очищує шкіру та додає енергії: що варто включити до ранкової рутини
Ритуал, який очищує шкіру та додає енергії: що варто включити до ранкової рутини

Ритуал, який очищує шкіру та додає енергії: що варто включити до ранкової рутини

Чи знали ви, що для того, щоб почувати себе чудово з самого ранку та впродовж дня, вам потрібно випити 1 напій, і це навіть не кава? Вранці замість того, щоб одразу брати телефон чи снідати, спробуйте випити велику чашку води.

Це підвищить вашу енергію та покращить стан шкіри, а після кількох місяців такої звички ви неодмінно відчуєте себе набагато краще. Чому ця звичка допоможе вам не гірше за каву та яку користь додасть організму, дізнавались в Eat This, Not That.

Чому вода є найкращим вибором для ранкової рутини?

До того, як розпочинати сніданок, ви маєте випити кілька склянок теплої води. Це допоможе відновити водний баланс, який був втрачений за ніч, а також підвищити енергію та зосередженість впродовж дня. Крім того, це може позитивно вплинути на артеріальний тиск, фізичну витривалість та зменшити ризик утворення каменів у нирках. Для найкращого ефекту, рекомендується вживати близько 8 чашок води щодня для покращення загального самопочуття.

Який ефект від регулярного вживання води зранку?

Щоб покращити свій день, заведіть звичку кожного вечора перед сном ставити чашку (приблизно 750 мл) з фільтрованою водою. Це допоможе після пробудження не забути про воду та стане для вас корисною рутиною. Всього за кілька днів ви зможете помітити покращення в травній системі, стані шкіри та концентрації.

РанішеOBOZ.UA розповів, що додати до води, щоб покращити її властивості.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти OBOZ.UA гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Джерело матеріала
loader