Ритуал, який очищує шкіру та додає енергії: що варто включити до ранкової рутини
Ритуал, який очищує шкіру та додає енергії: що варто включити до ранкової рутини

Ритуал, який очищує шкіру та додає енергії: що варто включити до ранкової рутини

Чи знали ви, що для того, щоб почувати себе чудово з самого ранку та впродовж дня, вам потрібно випити 1 напій, і це навіть не кава? Вранці замість того, щоб одразу брати телефон чи снідати, спробуйте випити велику чашку води.

Це підвищить вашу енергію та покращить стан шкіри, а після кількох місяців такої звички ви неодмінно відчуєте себе набагато краще. Чому ця звичка допоможе вам не гірше за каву та яку користь додасть організму, дізнавались в Eat This, Not That.

Чому вода є найкращим вибором для ранкової рутини?

До того, як розпочинати сніданок, ви маєте випити кілька склянок теплої води. Це допоможе відновити водний баланс, який був втрачений за ніч, а також підвищити енергію та зосередженість впродовж дня. Крім того, це може позитивно вплинути на артеріальний тиск, фізичну витривалість та зменшити ризик утворення каменів у нирках. Для найкращого ефекту, рекомендується вживати близько 8 чашок води щодня для покращення загального самопочуття.

Який ефект від регулярного вживання води зранку?

Щоб покращити свій день, заведіть звичку кожного вечора перед сном ставити чашку (приблизно 750 мл) з фільтрованою водою. Це допоможе після пробудження не забути про воду та стане для вас корисною рутиною. Всього за кілька днів ви зможете помітити покращення в травній системі, стані шкіри та концентрації.

РанішеOBOZ.UA розповів, що додати до води, щоб покращити її властивості.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти OBOZ.UA гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Джерело матеріала
loader
loader