Ці три знаки зодіаку будуть улюбленцями долі до 25 серпня: кому щаститиме
Ці три знаки зодіаку будуть улюбленцями долі до 25 серпня: кому щаститиме

Ці три знаки зодіаку будуть улюбленцями долі до 25 серпня: кому щаститиме

Сприятливі астрологічні транзити відкриють дорогу до щастя кільком знакам зодіаку. Вирівнювання Сонця та Меркурія у Леві допоможе почати нову подорож у житті. Це період успіху, достатку, позитиву та задоволення.

Згідно з прогнозом, раціональна енергія Діви на початку осені допоможе втілити найсміливіші плани. Овнам, Стрільцям та Козерогам вдасться позбутися від емоційних багажів, зцілитися та знайти творче натхнення.

Овен

Меркурій і Сонце об’єднаються в Леві – і це неймовірно вдалий транзит, особливо тому, що він відбудеться у вашому домі радості, задоволення і любові. Протягом цього часу ви зосередитися на тому, щоб просто насолоджуватися життям.

Наприкінці тижня вам, ймовірно, захочеться змінити пріоритети. Меркурій і Сонце у Леві не тільки допомагають узгодити ваші слова та дії, але й служать новим початком. Це вплине на ваше професійне життя і навіть на романтичні стосунки. Створіть простір для того, що ви хочете. Вірте, що ви можете жити життям, про яке мрієте, адже все, що вам потрібно зробити – це почати робити вибір, який йде від серця.

Стрілець

Ви нарешті будете пожинати плоди тривалої та наполегливої праці. Це означає, що у вашому житті буде менше відволікань і навіть сумнівів. Ви зосереджені, віддані справі та готові зробити все можливе, щоб досягти успіху. У цей час ваша увага до деталей посилюється, тому важливо довіряти інтуїції.

Як і в інших сферах життя, ви часто обираєте дуже звивистий шлях до кар’єри, оскільки вам потрібно більше часу, щоб зрозуміти, що ви маєте робити. Хоча фінансове багатство завжди є визначальним фактором у ваших рішеннях, ви також повинні переконатися, що обираєте роботу, яка вам до душі.

Козеріг

Все скоро покращиться. Сезон Діви принесе удачу, достаток і нові можливості. Ви будете прагнути більше пригод у житті та будете більш відкриті до певних ризиків. Настав час зробити вирішальний крок у кар’єрі та вирішити для себе, що ви насправді хочете продемонструвати світу.

Замість того, щоб мислити логічно, спробуйте налаштуватися на свою інтуїцію та почніть більше прислухатися до тих бажань, які ви тривалий час свідомо ігнорували. Ви схильні підходити до достатку і навіть до успіху дуже логічним і прагматичним шляхом, але слід отримувати задоволення не лише від результату, а від самого процесу.

Раніше OBOZ.UA публікував детальний гороскоп Таро на тиждень до 25 серпня.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Джерело матеріала
loader
loader