Міша Кацурін на своїй сторінці в Instagram показав, як приготувати яйця по-турецьки – це досить просто та швидко, а в результаті виходить нереально смачний сніданок.
На одну порцію яєць по-турецьки нам знадобляться такі інгредієнти:
- яйця - 2 шт.
- йогурт грецький 10% - 200 г
- кріп - невеликий пучок
- часник - кілька зубчиків
- цедра і сік лимона
- сіль - за смаком
- оливки великі зелені (без кісточок)
- помідори - декілька штук (або гілка чері)
- оливкова олія
- хліб або булочка
Також для цього рецепту Міша Кацурін готує вершкове чилі-масло. Нам знадобиться 200 г вершкового маста та пластівці перцю чилі, скільки не страшно. Для сніданку використаємо лише кілька ложечок такого масла, а решту потім можна додавати до будь-яких страв.
До грецького йогурту Міша Кацурін додає цедру та сік лимона, тертий часник, сіль, дрібно нарізаний кріп і трішки оливкової олії.
Щоб приготувати чилі-масло, в сотейнику розтоплюємо вершкове масло, додаємо чилі пластівці, перемішуємо та відставляємо.
Яйця Міша Кацурін готує пашот: доводить воду до кипіння, додає кілька столових ложок оцту, сіль, обережно вибиває туди яйця та варить приблизно 4 хвилини. Важливо, щоб жовток лишився рідким.
На розігрітій пательні з олією обсмажуємо помідори та оливки, додаємо за смаком сіль і трішечки цукру.
На тарілку Міша Кацурін викладає йогурт, на нього два яйця пашот, зверху смажені помідори з оливками, трішки чилі-масла та подає сніданок зі шматочком підсмаженого хліба.
Останні новини України:
Ідеальне поєднання: фіналістка "Мастер Шеф" дала рецепт соковитого мʼяса зі сливами.
Не шкодуйте сиру: рецепт лінивого хачапурі на пательні, готується дуже швидко.
Котлети будуть смачними та соковитими: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво видав простий рецепт.