Секрет, який знають одиниці: як запекти найсоковитішу буженину без фольги
Секрет, який знають одиниці: як запекти найсоковитішу буженину без фольги

Секрет, який знають одиниці: як запекти найсоковитішу буженину без фольги

Така домашня м'ясна закуска стане справжньою окрасою столу. Обов'язково спробуйте – вам сподобається.

Рецепт буженини без фольги

  • Час: 1 година
  • Порції: 8

Дивіться, як запекти буженину: відео

Приготування:

  1. Шматок свинини натріть сіллю та перцем. Обсмажте на розігрітій пательні до золотавої скоринки.
  2. Викладіть на пательню, яку можна поставити в духовку, кружечки лимона та чебрець. Зверху покладіть м'ясо. Змастіть свинину гірчицею та сухими спеціями.
  3. Розігрійте духовку до 175 градусів. Випікайте буженину приблизно 50 хвилин.

Сподобався рецепт? Дізнайтеся, як приготувати фантастичну печінку зі сливами.

Джерело матеріала
loader
loader