У Києві відкриють представництво бельгійського агентства Enabel
У Києві відкриють представництво бельгійського агентства Enabel

У Києві відкриють представництво бельгійського агентства Enabel

У Києві відкриють представництво бельгійського агентства з розвитку Enabel, що допомагатиме українським інституціям та установам із відновленням і підтримкою сталості об’єктів критичної та соціальної інфраструктури.

Про це йшлося під час зустрічі першого заступника голови Київської міської державної адміністрації Миколи Поворозника з представниками Enabel, передає Укрінформ із посиланням на КМДА.

За словами Поворозника під час зустрічі, «обговорили пріоритетні напрями співпраці та важливість підтримки міжнародних партнерів».

У Києві відкриють представництво бельгійського агентства Enabel - Фото 1

«Бельгійці планують допомагати нашій державі з впровадженням проєктів, спрямованих на відновлення й підтримку сталості об’єктів критичної та соціальної інфраструктури. Зокрема через реалізацію комплексних програм з оновлення систем опалення, забезпечення теплом й постачання обладнання для об’єктів медичної, соціальної та освітньої сфер», – зазначив перший заступник голови КМДА.

У Києві відкриють представництво бельгійського агентства Enabel - Фото 2

Enabel працюватиме безпосередньо з українськими інституціями та установами в координації з органами державної влади.

На даний час триває формування кадрового складу представництва, до якого увійдуть бельгійські та українські фахівці.

У Києві відкриють представництво бельгійського агентства Enabel - Фото 3

Поворозник подякував бельгійським партнерам за допомогу та підтримку українського народу, який третій рік поспіль дає відсіч російським загарбникам.

Бельгійське агентство з розвитку реалізовує урядові програми міжнародного співробітництва Бельгії.

У співпраці з міжнародними партнерами агентство пропонує рішення для вирішення нагальних глобальних проблем, таких як зміна клімату, урбанізація, людська мобільність, мир та безпека, економічна та соціальна нерівність.

Наразі Enabel реалізує близько 170 проєктів у 20 країнах світу.

Як повідомляв Укрінформ, прем'єр-міністр Денис Шмигаль підписав угоду з прем’єр-міністром Бельгії Александером Де Кроо, що передбачає фінансування проєктів відбудови у Київській та Чернігівській областях на 150 млн євро.

Теги за темою
Київ Медицина Освіта Бельгія
Джерело матеріала
loader
loader