Зеленський назвав одну з цілей Курської операції ЗСУ
Зеленський назвав одну з цілей Курської операції ЗСУ

Зеленський назвав одну з цілей Курської операції ЗСУ

Президент України Володимир Зеленський заявив, що наступальна операція Збройних сил України в Курській області мала важливе стратегічне значення. За його словами, ця операція допомогла запобігти можливій окупації частини Сумської області та міста Суми, а також поповнила обмінний фонд України.

Про це він сказав під час прес-конференції у Києві 24 серпня.

Зеленський зазначив, що не може розкривати всіх цілей поточної операції, але висловив сподівання на досягнення всіх поставлених завдань.

Говорячи про перспективи закінчення війни, Зеленський наголосив, що бойові дії можуть бути припинені лише після відновлення територіальної цілісності України. Крім того, важливим моментом є запобігання повторній агресії з боку Росії.

Також Зеленський заявив, що Україна готова шукати дипломатичні шляхи завершення конфлікту, але також наголосив, що наша країна рішуче готова використати військові засоби для звільнення окупованих територій, якщо переговори не дадуть результату.

Нагадаємо, до Курської операції ЗСУ у Держприкордонслужбі заявляли, що Росія тримає на Сумському та Чернігівському напрямках певні підрозділи, проте поки що там недостатньо сил для прориву.

Теги за темою
Володимир Зеленський
Джерело матеріала
loader
loader