Швидко, але смачно: "Мастер Шеф" Литвинова дала простий рецепт смачних кабачків на зиму
Швидко, але смачно: "Мастер Шеф" Литвинова дала простий рецепт смачних кабачків на зиму

Швидко, але смачно: "Мастер Шеф" Литвинова дала простий рецепт смачних кабачків на зиму

Цього разу зірка "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова запропонувала швидкий та простий рецепт закуски з кабачків, який займе лише п'ять хвилин вашого часу.

Інгредієнти:

  • Кабачки - 250 г
  • Часник - 3 зубчики
  • цукор — 1 ч. л.
  • Прованські трави – 1 ч. л.
  • Перець — 1/3 ч.л. л.
  • Оливкова олія - ​​40 мл
  • Сіль - за смаком

Спосіб приготування:

Наріжте кабачки тонкими слайсами, півкільцями чи невеликими брусочками, залежно від переваг, радить "Мастер Шеф" Литвинова. Очистіть часник і пропустіть через прес.

Помістіть нарізані кабачки у пакет.

Додайте сіль, перець, прованські трави, часник та оливкову олію.

"Мастер Шеф" Литвинова додає, закрийте пакет і ретельно потрясіть його протягом кількох хвилин, щоб кабачки добре просочилися маринадом.

Мариновані кабачки можна подавати до столу вже за 5–10 хвилин. Завдяки такому короткому часу маринування, вони зберігають свіжість і набувають насиченого смаку, ділиться "Мастер Шеф" Литвинова.

Останні новини України:

Теги за темою
Україна
Джерело матеріала
loader