![Швидко, але смачно: "Мастер Шеф" Литвинова дала простий рецепт смачних кабачків на зиму](https://thumbor.my.ua/XnqiyWw9kDIaZCbTtx9ppmhIzbY=/800x400/smart/filters:format(webp)/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F3%2F3c40de2002a232af4807a3a3d66bfd96.png)
Швидко, але смачно: "Мастер Шеф" Литвинова дала простий рецепт смачних кабачків на зиму
Цього разу зірка "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова запропонувала швидкий та простий рецепт закуски з кабачків, який займе лише п'ять хвилин вашого часу.
Інгредієнти:
- Кабачки - 250 г
- Часник - 3 зубчики
- цукор — 1 ч. л.
- Прованські трави – 1 ч. л.
- Перець — 1/3 ч.л. л.
- Оливкова олія - 40 мл
- Сіль - за смаком
Спосіб приготування:
Наріжте кабачки тонкими слайсами, півкільцями чи невеликими брусочками, залежно від переваг, радить "Мастер Шеф" Литвинова. Очистіть часник і пропустіть через прес.
Помістіть нарізані кабачки у пакет.
Додайте сіль, перець, прованські трави, часник та оливкову олію.
"Мастер Шеф" Литвинова додає, закрийте пакет і ретельно потрясіть його протягом кількох хвилин, щоб кабачки добре просочилися маринадом.
Мариновані кабачки можна подавати до столу вже за 5–10 хвилин. Завдяки такому короткому часу маринування, вони зберігають свіжість і набувають насиченого смаку, ділиться "Мастер Шеф" Литвинова.
Останні новини України:
![loader](/files/images/preloader.gif)
![loader](/files/images/preloader.gif)