Україна повернула з російського полону ще 115 захисників
Україна повернула з російського полону ще 115 захисників

Україна повернула з російського полону ще 115 захисників

Україна та Росія провели черговий обмін полоненими, в рамках якого додому повернулися 115 наших земляків. Про це повідомив президент Володимир Зеленський у своєму Телеграм-каналі.

– Ще 115 наших захисників повернулися сьогодні додому. Ми пам'ятаємо про кожного та кожного. Шукаємо і докладаємо максимум зусиль, щоби повернути всіх, - написав глава держави.

За його словами, серед звільнених – воїни Національної гвардії, Збройних сил, Військово-морських сил, Державної прикордонної служби. Також президент подякував нашим бійцям за поповнення обмінного фонду та влади ОАЕ, які сприяли проведенню обміну.

- Дякую кожному підрозділу, який поповнює наш обмінний фонд. Це наближає визволення наших військових, громадянських із російського полону. Дякую нашій команді та партнерам, ОАЕ за те, що наші люди повертаються додому, - підкреслив Зеленський.

  • 15 серпня голова Служби безпеки України Василь Малюк повідомив, що до переговорної групи з обмінів полоненими входитимуть представники СБУ, ГУР, МВС, ЗСУ, СЗР та омбудсмена.
Теги за темою
обмін полоненими
Джерело матеріала
loader
loader