Аліна Гросу вперше розповіла, ким працює її "секретний" чоловік
Аліна Гросу вперше розповіла, ким працює її "секретний" чоловік

Аліна Гросу вперше розповіла, ким працює її "секретний" чоловік

Також Гросу зізналася, чому (не)приховує свого обранця.

Українська співачка Аліна Гросу в березні 2024 року вдруге вийшла заміж. Після розлучення з першим чоловіком і гучного розставання з бойфрендом-росіянином під час повномасштабної війни, артистка вирішила не афішувати своє особисте життя.

З моменту таємної весільної церемонії вона приховує свого обранця. Втім, за запевненнями Гросу, лише в соціальних мережах, мовляв, вона ні від кого не ховається і виходить із чоловіком у світ, а свої блоги воліє присвячувати виключно своїй професійній діяльності та творчості.

"Я нікого не ховаю, ми разом відвідуємо мої виступи та його роботу. Ті, хто має знати, знають його. Просто я не викладаю в соцмережі його обличчя, тому що в першу чергу це мій блог, де я як співачка та акторка ділюсь своєю роботою", - заявила зірка в коментарі для Фактів ICTV.

При цьому Аліна Гросу зазначила, що її другий чоловік - бізнесмен, який має стосунок до світу шоу-бізнесу. "Ми пов’язані в професії, допомагаємо одне одному. Він режисер фільмів, реклами та кліпів. Дублює фільми та ігри англійською мовою для Америки та Китаю, знімається у кіно та викладає. Також в нього є свій бізнес", - поділилася співачка.

Хто така Аліна Гросу

Аліна Михайлівна Гросу - відома українська співачка.
Перший коханий Гросу - московський бізнесмен Олександр Комков, який влітку 2019-го став законним чоловіком артистки, але вже в грудні того ж року пара почала жити окремо, після чого розлучилася.
Наступним кавалером зірки став росіянин Роман Полянський, з яким вона розійшлася вже під час повномасштабного вторгнення.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше фіналіст Холостячки з Ксенією Мішиною, бізнесмен Олексій Тригубенко, вперше показав "секретну" маму свого єдиного сина, яку він приховує вже понад два роки.

Також Святослав Вакарчук заспівав для українських воїнів у незвичайному дуеті - пісню з репертуару Океану Ельзи він виконав разом із футболістом Андрієм Шевченком.

Читайте також:

Джерело матеріала
loader
loader