Ваш час сяяти: на три знаки зодіаку чекає вдалий кінець літа
Ваш час сяяти: на три знаки зодіаку чекає вдалий кінець літа

Ваш час сяяти: на три знаки зодіаку чекає вдалий кінець літа

Діва – знак, що уособлює раціональність, амбітність та аналітичне мислення. У сезон Діви астрологи радять подумати про довгострокові стратегії та зайнятися розвитком кар’єри.

Згідно з прогнозом, особливо пощастить Тельцям, Терезам і Водоліям. Намагаючись прийняти момент, у якому ви перебуваєте, ніколи не слід втрачати надії на здійснення своїх мрій. Астрологи наголошують, що трьом знакам зодіаку вдасться втілити найзаповітнішу мрію вже до початку вересня.

Телець

Вам може знадобитися багато часу, щоб по-справжньому почуватися комфортно зі змінами. Ви обожнюєте стабільність і понад усе прагнете жити у світі, де все йде чітко за планом. Вам потрібно планувати якомога більше – тільки так ви відчуваєте себе у безпеці перед невідомим.

Звісно, всесвіт диктує свої корективи. Не все відбувається так, як вам хочеться. Важливо, щоб ви залишалися залишилися вірними собі та зрозуміли, що немає нічого поганого в тому, щоб прийняти процес змін. Наберіться відваги. Ретроградний Плутон знову переміститься в Козерога в неділю, 1 вересня. Зверніть увагу на період між 1 вересня і 11 жовтня, оскільки це буде момент, коли ви отримаєте другий шанс або доленосну пропозицію. Прийміть усвідомлення того, що ви справді саме там, де вам призначено бути.

Терези

Приділіть трохи часу собі і поверніться до своїх мрій про те, яким ви завжди хотіли бачити своє життя. У той же час Юпітер у Близнюках спонукатиме вийти з зони комфорту. Слід нарешті позбутися всіх тих відмовок і страхів, які вас стримують. Потрібно мати більше впевненості у своїх силах, що може дозволити вам забронювати квиток у нове життя.

Ви досягли вирішального моменту у своєму житті. Зірки показують шлях вперед до достатку, удачі та навіть нових прекрасних вражень. Хоча ризикнути або ухвалити важливе рішення може бути важко, ви не хочете втрачати цю можливість, просто залишаючись на місці. Важливе нагадування в цей час полягає в тому, що ваша інтуїція не помиляється. Коли ви нарешті зможете повірити у власне серце, ви відчуєте вдячність за те, що ніколи не відмовлялися від своєї заповітної мрії.

Водолій

Ви можете мати все, чого завжди хотіли – зараз точно не час втрачати надію. Нещодавно у вашому житті був напружений період. Це стосувалося і роботи, і особистого життя. У четвер, 29 серпня, Венера, планета кохання, перейде в Терези, приносячи у ваше життя хвилю удачі.

Це сприятливий період. Настав час відкинути обережність і спробувати щось нове. Дозвольте собі глибше прислухатися до своєї інтуїції, а не намагатися вписатися в якісь рамки. Чим більше ви прислухаєтеся до цього внутрішнього голосу, тим більше удачі ви отримаєте. Венера в Терезах означає ідеальний час для переїздів та подорожей.

Раніше OBOZ.UA розповідав, яким знакам невдовзі пощастить здійснити всі мрії.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Джерело матеріала
loader