Смачніше, ніж паста: легка фунцоза з овочами та філе для вечері
Смачніше, ніж паста: легка фунцоза з овочами та філе для вечері

Смачніше, ніж паста: легка фунцоза з овочами та філе для вечері

Один із найпростіших продуктів – фунцоза. Готувати її можна з м'ясом, овочами та соусами. Її перевага в тому, що вона дуже легка і для приготування достатньо лише залити її окропом.

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачної фунчози з м'ясом, овочами та устричним соусом.

Рецепт страви

Інгредієнти:

  • 150 г фунчози
  • 1 куряче філе
  • 1/2 цибулі
  • 1/2 болгарського перцю
  • 1-2 зубчики часнику
  • 1/2 моркви
  • 3 печериці
  • 120 мл устричного соусу
  • кунжут, зелена цибуля, олія

Спосіб приготування:

1. Поріжте овочі соломкою, підсмажте до золотистості.

2. Куряче філе поріжте, обсмажте на окремій сковороді.

Приготування страви

3. Залийте окропом фунчозу, викладіть до овочів, додайте м'ясо, соус, кунжут, перемішайте і можна їсти.

Готова страва

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Класична паста болоньєзе
  • Паста з морепродуктами в томатному соусі
  • Паста з томатами та часником
Джерело матеріала