7 порад, які допоможуть прокинутись із плоским животом
7 порад, які допоможуть прокинутись із плоским животом

7 порад, які допоможуть прокинутись із плоским животом

Щоб досягти плоского живота, особливо важливі швидкі результати, які підтримують мотивацію та впевненість у собі. Якщо ви прагнете зменшити об’єм талі, а також вранці витрачати менше часу на пошук вбрання, вам слід зробити деякі речі перед сном.

Які здорові зміни сьогодні допоможуть покращити ваше завтра та що варто зробити у вечорі., щоб на ранок прокинутись худішими? Про це розповіли в Eat This, Not That.

Виконайте просту та ефективну вправу

Цю вправу для всього тіла можна виконати всього за 8 хвилин. Після чого ви відчуєте, що ваш корпус став жорсткішим. Крім того, через деякий час після виконання ви помітите стрункіший вигляд та зниження ваги.

Для виконання вправи, встаньте прямо, тримаючи ноги на ширині плечей, а гантелі за плечі, долонями одна до одної. Присідайте, поки стегна не стануть паралельними підлозі. Різко витягніть ноги та підніміть гантелі над головою. Зупиніться, а потім опустіть гантелі назад.

Повторюйте, поки не втомитеся, зробіть коротку паузу, а потім продовжуйте до 8 хвилин. Розпочніть повільно та поступово збільшуйте кількість повторень або вагу гантелей.

Прийміть душ перед сном

Прийняття прохолодного душу перед сном допомагає швидше заснути, оскільки вода охолоджує тіло та покращує якість сну. Це також знижує рівень кортизолу, гормону стресу та стимулює бурий жир, який допомагає спалювати більше калорій.

Поснідайте вівсянкою

Приготуйте вівсянку, додайте до неї чорний шоколад, ягоди, горіхи та трохи кориці. Ці інгредієнти сприяють виробленню бутирату, який зменшує запалення та покращує інсулінову чутливість. Це допоможе зменшити здуття та підтримувати плоский живіт.

Перестаньте їсти їжу на винос

Небезпечно їсти страви з високим вмістом натрію, як, наприклад, деякі види китайської та мексиканської їжі. Високий натрій може викликати набряки та нудоту, а тому звертайте увагу на склад страв та обирайте варіанти з меншим вмістом солі.

Перевірте здоров’я своїх ясен

Жувальна гумка без цукру може викликати здуття живота через сорбітол, який погано перетравлюється та сприяє бродінню в кишечнику. Також жування гумки може посилювати відчуття голоду. Обмежте вживання жувальної гумки, використовуючи її лише за потреби.

Перестаньте вживати енергетичні батончики

Енергетичні батончики часто містять сироватку і сою, що може викликати здуття живота та провокувати набір ваги через оброблені інгредієнти. Багато з них мають високу калорійність та часто можуть позиціюватися як здорові, хоча насправді можуть бути схожі на цукерки. Щоб досягти плоского живота, скоротіть споживання таких батончиків.

Відмовтесь від солодкого йогурту

Йогурти часто містять багато доданого цукру, що може сприяти розвитку поганих бактерій у кишечнику. Також лактоза, природний цукор молочних продуктів, може викликати здуття живота у багатьох людей, а тому обирайте йогурти, що містить не більше 8 грамів цукру.

РанішеOBOZ.UA розповів, про ефективні способи схуднення та контролю ваги.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти OBOZ.UA гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Джерело матеріала
loader
loader