Які концерти варто відвідати у Європі влітку та восени 2024
Які концерти варто відвідати у Європі влітку та восени 2024

Які концерти варто відвідати у Європі влітку та восени 2024

Літо – гаряча пора для концертів. Осінь – за погодою прохолодніша, але в плані івентів теж все досить спекотно. Особливо у Європі, яка завжди є майданчиком для різнопланових артистів з усього світу. У цій статті ми розкажемо, які концерти варто відвідати влітку та восени 2024 року, та де купити офіційні квитки на них.

ТОП-5 артистів, концерти яких ви можете відвідати у Європі у 2024 році

  1. Avril Lavigne

Улюблениця підлітків 2000-х подорослішала, вдосконалила виконавську майстерність, а її пісні стали більш глибокими та багатогранними. Вона дещо змінила імідж, стала більш жіночною – це вже давно не дівчинка-панк з гітарою, а доросла виконавиця, яка пише нову музику та продовжує активно гастролювати. В цьому році тур триватиме до 17 серпня, а відвідати концерт американської співачки ви можете у Хорватії, Нідерландах, Великобританії, Бельгії, Італії та Іспанії.

  1. Dua Lipa

Виконавиця, на концертах якої завжди sold out. І тур, присвячений новому альбому “Radical Optimism”, не виключення – квитки на літні виступи британської співачки косовського походження розлітаються, як гарячі пиріжки! У вас все ще є можливість встигнути купити квитки на її концерти в Польщі, Бельгії, Іспанії або Португалії. Часу небагато, адже останній європейський концерт відбудеться 12 липня у Лісабоні, після чого Дуа Ліпа їде до Штатів.

  1. Adele

Дуже несподіваний хід зробила співачка Адель – вона анонсувала серію концертів у Мюнхені, а саме 2, 3, 9, 10, 14, 16, 23, 24, 30 і 31 серпня 2024 року. Все це відбудеться на одній локації – у виставковому центрі Neue Messe München. Тож якщо ви завжди мріяли потрапити на концерт Адель, у вас є для цього практично цілий серпень, квитків вистачить на всіх!

  1. Океан Ельзи

Український гурт святкує у цьому році 30-річний ювілей, і вирішили зробити це з розмахом, влаштувавши грандіозний тур. Приблизно половина його вже пройшла, але попереду осіння частина, не менш гаряча за весінню та літню. В його рамках восени Святослав Вакарчук та компанія будуть радувати своїх фанів новими піснями та хітами у Швейцарії, Франції, Нідерландах та Іспанії.

  1. Ed Sheeran

Харизматичний британець у 2023 році випустив альбом “Autumn Variations” і наразі дає тур, який триватиме до 7 вересня 2024 року. Після того, як Ед дасть серію концертів в Азії та Океанії, він повернеться до Європи, щоб порадувати фанів у ряді країн. Побачити талановитого співака і автора маси хітів ви можете в Італії, Великобританії, Португалії, Нідерландах, Іспанії, Польщі, Угорщині, Чехії, Литві, Хорватії, Сербії, Румунії, Болгарії та на Кіпрі.

Де купити квитки на концерти в Європі

Зробити це ви можете онлайн на сайті bravo.vip – це сервіс, де ви можете купити офіційні квитки на концерти в Європі українських та закордонних зірок. Вся процедура займає практично хвилин – обираєте подію на головній сторінці, заходити не неї, тиснете “Купити квиток”, обираєте білети та оформляєте їх. Після оплати квитки в електронному вигляді надходять до вас на емейл.

Джерело матеріала
loader
loader