Домашні оладки можуть бути ідеальною стравою для швидкого сніданку та перекусу. Для того, щоб вони були пишними, смачними та вдалими, до тіста потрібно додати розпушувач і готувати тісто краще на кефірі.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже пишних, смачних, м'яких оладок із сиром.
Поради: інгредієнти мають бути кімнатної температури. Якщо з холодильника, то дайте готовому тісту постояти 20 хвилин. Готове тісто вже не потрібно перемішувати, обережно набирайте ложкою і смажте оладки.
Інгредієнти:
- яйця – 2 шт.
- цукор – 2-3 ст.
- сіль – дрібка
- кефір – 150 г
- кисломолочний сир – 200 г
- борошно – 180 г
- сода – 1 ч.л.
- олія – для смаження
Спосіб приготування:
1. До яєць додайте цукор, сіль, збити вінчиком. Далі додайте кефір, перемішайте. Всипте сир, вимішайте до однорідної маси без грудочок, наче розтираючи сир.
2. Просійте туди борошно, зверху на борошно соду, ще раз перемішайте до однорідності.
3. Викладіть оладки на розігріту з олією сковорідку і на середньому вогні обсмажте з двох сторін.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Оладки на воді
- Оладки з манки
- Оладки з вівсянки
Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти OBOZ.UA гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.