Стебло викидати не варто: як правильно готувати броколі
Стебло викидати не варто: як правильно готувати броколі

Стебло викидати не варто: як правильно готувати броколі

Багато господинь відмовляються від приготування броколі, адже цей вид капусти має дуже багато відходів. Подекуди, вага відходів від одного суцвіття переважає вагу їстівної частини.

Але тепер можна забути про цю проблему і спокійно купувати броколі не замислюючись над тим, яка частина продукту піде у відходи. А все тому, що користувачка TikTok з ніком myrealfood_uk розповіла, що зі стебла цього виду капусти можна приготувати надзвичайно смачну та незвичну страву.

Стебло викидати не варто: як правильно готувати броколі

Для початку, занурюємо суцвіття броколі у окріп та проварюємо стільки часу, скільки потрібно. Виймаємо з води та відділяємо суцвіття від стебла. Тепер стебло поміщаємо назад у киплячу воду та варимо ще протягом декількох хвилин.

Стебло викидати не варто: як правильно готувати броколі

Відварене стебло броколі розрізаємо на тоненькі скибочки та викладаємо на розігріту з олією сковорідку. Обсмажуємо продукт до золотавості, після чого додаємо трішки соєвого соусу та тушкуємо до його випаровування. В результаті у вас вийде дуже незвична, але смачна страва. Крім цього, вас вдасться приготувати броколі, не залишаючи відходів.

Стебло викидати не варто: як правильно готувати броколі

На OBOZ.UA є багато страв з броколі:

  • Пюре з броколі
  • Теплий салат з броколі
  • Суп-пюре з броколі
Джерело матеріала
loader
loader