Кабачкова ікра на сковороді: найпростіший рецепт закуски
Кабачкова ікра на сковороді: найпростіший рецепт закуски

Кабачкова ікра на сковороді: найпростіший рецепт закуски

Кабачкова ікра – ідеальна закуска, яку можна їсти одразу, а можна консервувати на зиму. Для красивого, насиченого кольору в ікру при приготуванні можна додати моркву, помідори.

Домашня кабачкова ікра

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачної кабачкової ікри, з часником, томатним соусом, оцтом.

Рецепт ікри

Інгредієнти:

  • кабачок 1 шт
  • морква 1 шт
  • цибуля 1 шт
  • часник 2 зуб. 
  • томатний соус 2 ст.л
  • цукор 1 ч.л.
  • сіль та перець за смаком
  • оцет 1 ч.л. 

Спосіб приготування:

1. Обсмажте цибулю та моркву, додайте томатний соус, перемішайте.

Інгредієнти для страви

2. Додайте дрібно нарізаний кабачок, часник та спеції, перемішайте та тушкуйте під кришкою до 30 хвилин.

Кабачки для страви

3. Готові кабачки перекладіть у глибоку миску, блендеруємо та додаємо оцет.

Готова ікра

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Запіканка з кабачків із фаршем
  • Соті з кабачків
  • Салат з кабачків по-корейськи
Джерело матеріала
loader