Завершення ретроградного Меркурію полегшить життя трьом знакам зодіаку
Завершення ретроградного Меркурію полегшить життя трьом знакам зодіаку

Завершення ретроградного Меркурію полегшить життя трьом знакам зодіаку

Ретроградний Меркурій– це завжди про виклики, труднощі та затримки. На щастя, транзит завершується 28 серпня, тож варто чекати на значні полегшення. З астрологічної точки зору, це час для зцілення та піднесення над викликами, з якими нещодавно довелося зіткнутися.

Згідно з прогнозом, вже сьогодні, 28 серпня, життя покращиться у трьох знаків зодіаку. Тельці, Близнюки та Стрільці почнуть новий розділ у житті. На цьому етапі їх чекає зцілення.

Телець

Прямий Меркурій відіграє важливу роль у вашому повсякденному житті, і, починаючи з 28 серпня, ви побачите, що все нарешті йде на лад. Це стосується стосунків як з колегами чи друзями, так і з партнером. В житті буде набагато менше напруги.

Можливо, ви побачите, що велика частина ваших проблем була пов’язана із затримкою, спричиненою ретроградним Меркурієм. І тепер, коли ретроград закінчиться, проблеми також магічним чином вирішаться. Нарешті у вашому житті встановиться баланс.

Близнюки

Ви досягли того моменту, коли не можете перестати сміятися над тим, наскільки складними для початку здавалися певні речі у вашому житті, наприклад ситуація на роботі. Ви довго хвилювалися, готувалися, збиралися з силами – а непроста ситуація раптом взяла і вирішилася навіть без вашої участі.

Нарешті всі чорні хмари розвіються. Ретроградний Меркурій стримував вас, але зараз ви готові з новими силами починати нові справи. Тепер ви готові як прийняти майбутні виклики, так і перемогти їх. Ви відчуваєте, ніби всесвіт підтримує вас і подвоює ваші зусилля. Ви більше не проєктуєте ідею невдачі – ви бачите себе переможцем.

Стрілець

Піднятися над викликом чи не піднятися – ось питання, яке ви будете вирішувати 28 серпня. Ви побачите, що у вас є лише один вибір, і це той, який змушує вас підніматися і перемагати, хоч які б страхи не стримували вас. Прямий Меркурій зараз на вашому боці, і ви нарешті почуваєтеся готовими до дій.

Те, що здавалося страхом або страшним передчуттям лише кілька днів тому, тепер виглядає як щось, з чим ви обов’язково повинні зіткнутися – і подолати. Вам не подобається піддаватися страху, і ви не будете цього робити, але вам потрібен був прямий Меркурій, щоб додати впевненості. Ви побачите, що в цей день ваше ставлення до проблеми просто зміниться.

Раніше OBOZ.UA розповідав, яким знакам невдовзі пощастить здійснити всі мрії.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Джерело матеріала
loader
loader