Навіть сліду не залишиться: 4 перевірені способи, як позбутися шерсті кота на дивані
Навіть сліду не залишиться: 4 перевірені способи, як позбутися шерсті кота на дивані

Навіть сліду не залишиться: 4 перевірені способи, як позбутися шерсті кота на дивані

Такими способами можна очистити від шерсті домашніх улюбленців не тільки дивани та інші меблі, а й килими та одяг.

Коти і собаки приносять своїм власникам багато радості та позитивних емоцій. Але перебування домашніх тварин в оселі часто має і низку "побічних ефектів". Однією з найпоширеніших проблем, з якою стикаються власники котів і собак – це шерсть, яка залишається на меблях, килимах та в усіх інших місцях вдома. І тому часто доводиться шукати відповідь на питання, чим зібрати шерсть з дивана, килимів та одягу.

У програмі "Все буде добре" розповіли, як очистити меблі від котячої шерсті.

1. Валик для очищення одягу

Липкими валиками для очищення речей можна почистити від шерсті одяг і меблі. Проте якщо речей дуже багато, або потрібно прибрати котячу шерсть з меблів, то цей метод навряд чи підійде, адже доведеться витратити на це дуже багато таких валиків.

2. Швабра з поролоновою губкою

Можна придбати швабру, на кінці якої прикріплена поролонова губка, і чистити нею шерсть з килимів та меблів. Такий спосіб вийде дешевшим, ніж очищення липкими валиками, адже такою шваброю можна буде користуватися тривалий час, не замінюючи її. Поролон під час очищення повинен бути сухим, а не вологим.

Очистка кошачьей шерсти из ковров
Очищення котячої вовни з килимів/ скрін

3. Склоочисник

Ручний склоочисник також може допомогти, якщо ви у пошуках того, що добре прибирає шерсть. Таким чином можна швидко та ефективно відчистити шерстяні сліди, особливо на килимах.

Очищення котячої вовни з килимів/ скрін

4. Повітряна кулька і вода

Таким способом можна очищати від шерсті одяг. Один із його плюсів у тому, що таким чином можна чистити навіть делікатні тканини.

Потрібно надути повітряну кульку, трішки вмочити її у воду і "пройтися" нею по одягу, на якому є шерсть.

Очистка кошачьей шерсти с одежды
Очищення котячої вовни з одягу/ скрін

Дивіться відео про те, як боротися з шерстю тварин на меблів та одязі:

Що за програма "Все буде добре"?

"Все буде добре" – українське розважальне ток-шоу сімейної тематики, що вироблялося в Україні. Виходило з 2012 року на телеканалі "СТБ", остання трансляція відбулася 27 грудня 2018 року.

Програма являла собою збірку порад та міркувань щодо різних тематик рутинного життя. Розбиралися питання про чоловіків, жінок та дітей. До ефіру приходили гості, які розповідали про свої проблеми або методи їх вирішень. Шоу об'єднувало інтереси жінок і чоловіків щодо господарювання, виховання дітей, організації сімейного бюджету, догляду за собою, кулінарної майстерності тощо. Експерти програми давали практичні поради, які застосовуються у повсякденному житті та в побуті. Наочно демонструвалося вирішення домашніх та сімейних проблем, пише Вікіпедія.

Вас також може зацікавити:

Джерело матеріала
loader
loader