Як правильно готувати ковбаски: ідеальний спосіб
Як правильно готувати ковбаски: ідеальний спосіб

Як правильно готувати ковбаски: ідеальний спосіб

Якщо для того, щоб приготувати ковбаски, ви просто викладали їх на пательню та чекали певну кількість часу, знайте – ви робити це неправильно. Як виявилось, існують певні секрети приготування цієї страви, яка чудово підходить до сніданку та в якості основної.

Джефф Бейкер, який колись готував для королеви Єлизавети II , сказав, що більшість людей роблять три поширені помилки, готуючи ковбаски. Тому він розповів Mirror декілька основних трюків під час їх приготування.

Як правильно готувати ковбаски: ідеальний спосіб

Дайте ковбасі відпочити

Не викладайте кобаски відразу після холодильника на пательню або у каструлю. Дайте їм відпочити і досягти кімнатної температури. Тільки там вам вдасться уникнути тріскання шкірки та досягти рівномірного приготування.

Поміщаємо на холодну пательню

Як правильно готувати ковбаски: ідеальний спосіб

Для приготування використовуйте холодну пательню і товстим плоским дном. Викладіть на неї ковбаски та ввімкніть слабкий або середній нагрів. Цей метод допоможе уникнути прилипання ковбасок до площини сковорідки, а також розриву їх оболонки.

Додаємо масло

Як правильно готувати ковбаски: ідеальний спосіб

Перед початком приготування ковбасок викладіть на пательню чайну ложку качиного або гусячого жиру. дозволить отримати найкращий смак ваших ковбас. Обсмажте ковбаски, а зайвий жир просто злийте.

Смажимо окремо

Ковбаски на пательні не повинні торкатись одна одної. Завдяки цьому вам вдасться досягти рівномірного кольору страви, а також їх рівномірної просмажки. Зазвичай, на приготування сосисок слід витратити близько 10-12 хвилин.

Дайте відпочити перед подачею

Як правильно готувати ковбаски: ідеальний спосіб

Правильно приготовлена ​​ковбаса повинна мати температуру 70°C і бути твердою на дотик. Після закінчення приготування, ковбаскам слід дати трішки відпочити і лише після цього подавати на стіл.

На OBOZ.UA є багато рецептів ковбасок:

  • Ковбаски "Чорізо"
  • Німецькі ковбаски
  • Ковбаски папероні
Джерело матеріала
loader