Курячі гомілки швидко готуються і підходять абсолютно до будь-якого гарніру. Тому таке м'ясо дуже зручно зробити на обід. Для м'якості та соковитості додайте ніжний сметанковий соус.
Ідея приготування соковитих курячих гомілок у сметанковому соусі опублікована на кулінарній сторінці fasting marafon в Instagram. Можна додати також свіжий салат.
Інгредієнти:
- гомілки – 6 шт.
- сметана – 5 ст. л.
- часник – 4 зубці.
- кип’яток – 150 г.
- сіль, перець, приправа до курки
- кріп – за смаком
- масло вершкове – 30 г.
- олія – 1 ст. л.
Спосіб приготування:
1. До м’яса додати улюблені спеції.
2. Обсмажити до золотистості під кришкою.
3. Змішати сметану, зелень, часник і кип’яток.
4. Додати до м’яса.
5. Тушкуємо під кришкою до готовності на повільному вогні.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Смажена курка у соусі теріякі
- Тушкована курка з квасолею
- Курка гриль на вугіллі