Цього разу зірка "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова розповіла, як зробити ситну страву з кабачками, яка припаде всім до смаку і не набридне, бо в літній сезон зазвичай усі намагаються зробити щось із цим дуже популярним продуктом.
Інгредієнти:
- Кабачок — 1 шт (250−300 г)
- Печериці - 100 г
- Шпинат - 50 г
- Панірувальні сухарі - 100 г
- Вершковий сир - 200 г
- Сухий часник, сіль/перець - за смаком
- Топлене вершкове масло - 1 ст.л.
Приготування:
Наріжте кабачок та печериці тонкими скибочками, розповідає "Мастер Шеф" Литвинова.
Викладіть у форму для запікання шар кабачків, потім шар печериць та шпинату, посоліть і поперчіть.
Покрийте овочі вершковим сиром, посипте сухим часником, радить "Мастер Шеф" Литвинова. Повторіть шари та завершіть панірувальними сухарями.
Полийте топленим вершковим маслом і запікайте в духовці при 180°C близько 20-25 хвилин до появи рум'яної скоринки, розповіла "Мастер Шеф" Литвинова.
Останні новини України: