На три знаки чекає смуга невдач: кому не щаститиме у вересні
На три знаки чекає смуга невдач: кому не щаститиме у вересні

На три знаки чекає смуга невдач: кому не щаститиме у вересні

Вересень – досить сумний місяць, коли ми остаточно прощаємось із літом, дні стають відчутно коротшими і стає прохолодно. На жаль, це не єдина причина, чому деякі люди можуть почуватися погано у цьому вересні.

Як попереджають астрологи, від народжених під трьома знаками зодіаку може відвернутись удача. Вони отримають небажані сигнали з минулого, будуть боротись з обставинами і постійно забуватимуть про себе. Читайте далі, щоби дізнатись, кому потрібно бути обережними. І як уберегти себе від неприємностей.

Близнюки

Ви легко знаходите нових друзів і знайомих, вам подобається бути серед людей. Але цього вересня вам бракуватиме енергії для спілкування. Виявиться, що зустрічі з друзями та вечірки втратили свою привабливість. Опинившись через небажання виходити в люди на самоті, ви можете отримати якийсь сигнал із минулого. Незасвоєні уроки, незалагоджені конфлікти або неправильно зрозумілі повідомлення повернуться з подвійною силою. Це може змусити вас почуватися приголомшеними та нещасними. Спробуйте закрити всі незакриті питання і вже незабаром все для вас налагодиться. Кінець року буде для вас значно щасливішим

Рак

Ви гарно провели канікули, але етап, який настане у вересні може стати вкрай складним. Може виявитися, що вам доведеться боротися за своє місце на роботі, у стосунках або дружбі. Подолання перешкод та труднощів потребуватиме від вас великої роботи. При цьому у вересні ви можете відчути брак стабільності. Вам доведеться боротись за життя своєї мрії. Проявіть силу, наполегливість та мужність. Якщо будете діяти чесно і щиро, все закінчиться добре.

Водолій

Щоб насолодитися успіхом і щастям, потрібно спочатку чимось пожертвувати. І цей той урок, який вам доведеться вивчити у вересні. Останнім часом ви могли відчувати, що віддаляєтесь від власного "я". Обсяг роботи, зустрічі та брак часу на себе змушували вас почуватись дуже втомлено. На жаль, у вересні полегшення не настане. До того ж ви можете відчути перші наслідки нехтування своїми потребами. Однак хороша новина полягає в тому, що дискомфорт змусить вас взяти себе в руки і краще налагодити своє життя. Вам буде нелегко привести все до ладу. Однак це виявиться правильним кроком до кращого майбутнього.

Раніше OBOZ.UA розповідав, яким знакам зодіаку у вересні пощастить.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Джерело матеріала
loader