Тренування, щоб раз і назавжди позбутися жиру на животі
Тренування, щоб раз і назавжди позбутися жиру на животі

Тренування, щоб раз і назавжди позбутися жиру на животі

Щоб попрощатися з жиром на животі назавжди, необхідно тренувати м’язи кора під різними кутами та в різних позиціях. Регулярні тренування не лише допоможуть вам позбутися зайвих кілограмів, а й закладуть міцний фундамент для тривалого здорового життя.

Щоб полегшити ваш початок, видання eatthis.com пропонує простий і ефективний комплекс вправ для зміцнення та підтягування м'язів живота. Рекомендується виконувати 3 підходи кожної вправи, роблячи хвилинні перерви між ними.

Для тих, хто хоче контролювати частоту серцевих скорочень, можна організувати це як кругове тренування, переходячи від однієї вправи до іншої без відпочинку. Якщо ж ви націлені на більший розвиток м’язів, то спершу виконайте всі підходи однієї вправи, а потім переходьте до наступної.

Птах-собака

Перша вправа для зменшення жиру на животі починається в положенні на четвереньках. Ваші коліна мають бути зігнуті під кутом 45 градусів, прямо під стегнами, а руки повинні спиратися на підлогу під плечима, залишаючись прямими. Залучаючи м’язи кора, повільно піднімайте протилежну руку та ногу так, щоб вони стали паралельними до підлоги. Потім поверніть їх у вихідне положення. Рахуйте до п’яти під час підйому та спуску, щоб підтримувати контроль над рухом. Не забудьте тримати тулуб нерухомим, адже тіло буде прагнути нахилитися. Ваше завдання – протистояти цьому та підтримувати нейтральне положення хребта. Виконайте 5–10 повторень для кожної сторони.

Тренування, щоб раз і назавжди позбутися жиру на животі

V-Ups

Для виконання вправи V-Ups ляжте на підлогу, випрямивши ноги та витягнувши руки над головою. Почніть підйом, одночасно підіймаючи руки й ноги, згинаючи їх у стегнах та піднімаючи плечі від підлоги. Спробуйте торкнутися руками стоп, а потім опустіться назад. Зробіть 15–20 повторень.

Тренування, щоб раз і назавжди позбутися жиру на животі

Повороти

Ця вправа починається з сидячого положення. Відірвіть ноги від підлоги, зігнувши їх під кутом 45 градусів. Візьміть легку вагу обома руками й обережно поверніть тулуб убік, торкаючись вагою землі біля стегна. Поверніть вагу до центру і виконайте поворот в інший бік. Виконайте 15–20 повторень на кожну сторону.

Чергування торкань пальців ніг

Ця вправа схожа на V-Ups, але виконується по черзі для кожної сторони. Ляжте на підлогу, підіймаючи одну ногу й протилежну руку так, щоб ваше плече відірвалося від підлоги. Спробуйте торкнутися протилежної ноги рукою, а потім поверніться у вихідне положення. Змініть сторони та повторіть рух. Виконайте 12–15 повторень на кожну сторону.

Тренування, щоб раз і назавжди позбутися жиру на животі

Торкання п’ят з боку в бік

Заключна вправа полягає в тому, щоб лягти на підлогу, зігнувши коліна під кутом 45 градусів, стопи притиснуті до підлоги. Підніміть плечі від підлоги. Простягніть одну руку до відповідної ноги, потім поверніться в центр і повторіть з іншою стороною. Тримайте прес в напрузі, щоб уникнути залучення нижньої частини спини. Виконайте по 15 повторень на кожну сторону.

Раніше OBOZ.UA опублікувавсекрети ідеальної фігури.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram та Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти OBOZ.UA гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Джерело матеріала
loader