Смачніше ніж м'ясні: бюджетні котлети з печінки за 10 хвилин
Смачніше ніж м'ясні: бюджетні котлети з печінки за 10 хвилин

Смачніше ніж м'ясні: бюджетні котлети з печінки за 10 хвилин

Печінка – не тільки смачний та корисний продукт, але ще й універсальний, який можна тушкувати, смажити, робити паштети, а також котлети та відбивні. Ще печінку можна використовувати для приготування теплих салатів.

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачних, ситних та простих у приготуванні котлет із печінки.

Рецепт котлет

Інгредієнти:

  • Печінка куряча 500 г
  • Яйце 1 шт
  • Борошно 2 ст.
  • Спеції (сухий часник, сіль)
  • Морква 1 шт
  • Цибуля 1 шт
  • Олія для смаження

Спосіб приготування:

1. Печінку помийте та очистіть від плівок, поріжте дуже дрібно.

2. Додайте борошно, спеції, смажену моркву з цибулею, яйце, спеції та перемішайте.

Основа для котлет

3. Викладіть ложкою на сковороду з гарячою олією і обсмажте з двох сторін.

Готові котлети

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Салат з печінкою та карамелізованими яблуками
  • Салат "Обжорка" з печінкою
  • Паштет з курячої печінки та бурякового соку
Джерело матеріала
loader
loader