Як приготувати брауні так, щоб вони довго зберігалися свіжими: метод Джеймі Олівера
Як приготувати брауні так, щоб вони довго зберігалися свіжими: метод Джеймі Олівера

Як приготувати брауні так, щоб вони довго зберігалися свіжими: метод Джеймі Олівера

Якщо ви вирішили потішити близьких смачним десертом, що точно смакуватиме всім – готуйте брауні. Слід правильно розраховувати кількість готової страви, адже її залишки дуже швидко засихають та стають непридатними до вживання.

Але нещодавно зірковий шеф-кухар Джеймі Олівер на своєму сайті показав, як приготувати брауні так, щоб вони довго зберігалися свіжими. Він також розповідає, що цей рецепт надзвичайно простий і точно вийде в кожного.

Як приготувати брауні так, щоб вони довго зберігалися свіжими: метод Джеймі Олівера

Інгредієнти

  • Чорний шоколад 70% - 200 гр
  • Вершкове масло – 250 гр
  • Какао-порошок – 80 гр
  • Борошно – 65 гр
  • Розпушувач – 1 ч.л.
  • Цукрова пудра – 360 гр
  • Яйця – 4 шт
  • Сушені вишні – 75 гр
  • Подрібнені горіхи – 50 гр

Спосіб приготування

1.Розламайте шоколад у велику миску, додайте вершкове масло і поставте на каструлю з киплячою водою, поки він не розтане.

2. За бажанням додайте сушену вишню та горіхи.

Як приготувати брауні так, щоб вони довго зберігалися свіжими: метод Джеймі Олівера

3. В окрему миску просіюємо какао-порошок і борошно, додаємо розпушувач і цукор.

4. Додаємо сухі інгредієнти до шоколадної суміші та перемішуємо.

5. Додаємо яйця та перемішуємо до отримання шовковистої консистенції.

Як приготувати брауні так, щоб вони довго зберігалися свіжими: метод Джеймі Олівера

6. Форму для випічки застеляємо пергаментом та виливаємо на неї суміш.

7. Випікаємо приблизно 25 хвилин при 170 градусах.

8. Дайте охолонути у формі, потім обережно перекладіть на велику обробну дошку та наріжте товстими квадратами.

9. Кожен шматок, що залишиться, обережно загорніть у харчову плівку та відправте у морозилку.

На OBOZ.UA є й інші рецепти брауні:

  • Брауні у мікрохвильовці
  • Брауні з сиром та вишнею
  • Печиво брауні
Джерело матеріала
loader
loader