У Львові внаслідок удару загинули 3 людей, серед них 14-річна дівчинка: що відомо
У Львові внаслідок удару загинули 3 людей, серед них 14-річна дівчинка: що відомо

У Львові внаслідок удару загинули 3 людей, серед них 14-річна дівчинка: що відомо

Внаслідок удару РФ загинули троє людей, серед них – 50-річна медсестра-акушерка і 14-річна дівчинка.

Внаслідок удару країни-агресорки Росії по Львову ракетами вранці 4 вересня уже відомо про трьох загиблих.

Мер міста Андрій Садовий спершу повідомив, що загинули жінка і чоловік. Пізніше, як повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький, стало відомо також про загиблу 14-річну дівчинку.

Загибла жінка працювала медсестрою-акушеркою в одному з медичних закладів міста. Інформація про загиблого чоловіка ще невідома.

"У Львові двоє загиблих. Медики повідомили про смерть жінки та чоловіка. Загиблій 50 років, вона працювала медсестрою-акушеркою у 5-й поліклініці міста Львова. Інформацію про загиблого чоловіка збираємо. Співчуття рідним!", – написав Садовий.

Також він повідомляв, що станом на цей час відомо про 17 постраждалих внаслідок ворожого обстрілу. Серед постраждалих – двоє дітей 10 та 15 років і 15 дорослих госпіталізовано в лікарні міста. У 5 пацієнтів важкий стан.

Голова Львівської ОВА Максим Козицький повідомив, що загиблих уже троє – жертвою атаки також стала 14-річна дівчинка.

"На жаль, маємо третю загиблу людину внаслідок нічної атаки по Львову. Попередньо це 14-річна дівчинка. Кількість постраждалих зросла до 25", – зазначив очільник ОВА.

Удар по Львову
Удар по Львову/скрин

Дивіться відео наслідків удару по Львову:

Ракетний удари РФ по Україні 4 вересня – що відомо

Нагадаємо, у ніч на 4 вересня РФ вдарила по Львову "Кинджалами" – горіли будинки, постраждали люди, зокрема й дитина. Мер Львова Андрій Садовий повідомив, що внаслідок атаки РФ є загоряння житлових будинків у районі головного вокзалу.

Також РФ вдарила крилатими ракетами по готелю в Кривому Розі – постраждали 5 осіб. Від вибухової хвилі постраждали понад 10 багатоповерхівок. П'ятеро людей дістали поранення, зокрема й 10-річна дівчинка.

Читайте також:

Джерело матеріала
loader
loader