У чому секрет ідеальних сирників: ділимося порадами та рецептом
У чому секрет ідеальних сирників: ділимося порадами та рецептом

У чому секрет ідеальних сирників: ділимося порадами та рецептом

Домашні сирники дуже часто розпадаються та горять, і причина цього – невдале рідке тісто. Для того, щоб тісто було вдалим, кулінари радять в основу додати всього 1 жовток.

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачних домашніх сирників з рисовим борошном, які не розпадатимуться.

Рецепт страви

Інгредієнти:

  • 180 г кисломолочного сиру 5-9%
  • 1 жовток
  • цукор/цукорзамінник за смаком
  • 2 ст.л. рисового борошна

Спосіб приготування:

1. До сиру додайте всі інгредієнти і добре перемішайте виделкою.

Сирна основа

2. Перекладіть сирну масу на присипану борошном поверхню і сформуйте ковбаску, розділіть її на 6 рівних частинок і за допомогою склянки формуйте сирники, не робіть їх занадто високими.

Приготування тіста

3. Смажте сирники на добре розігрітій сковороді близько 5-9 хвилин під кришкою до утворення золотистої скоринки з обох боків.

Готові сирники

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Сирники з родзинками та манкою
  • Сирники пишні
  • Сирники у духовці з манкою
Джерело матеріала
loader
loader