Ідеальний засіб для осіннього миття вікон: вони будуть чистими до наступного літа
Ідеальний засіб для осіннього миття вікон: вони будуть чистими до наступного літа

Ідеальний засіб для осіннього миття вікон: вони будуть чистими до наступного літа

Чимало людей беруться за миття вікон саме у вересні – перш за все через бажання закінчити з цим неприємним завданням до настання холодної пори. Та, звісно ж, ви хочете, аби вікна залишалися чистими впродовж року, а не тільки короткий проміжок часу. Що ж, тут на користь прийде копійчаний домашній засіб.

Чим найкраще мити вікна

Найефективнішим засобом для очищення вікон буде розчин марганцівки. І приготувати такий копійчаний мийний засіб вдома насправді дуже просто. Все, що потрібно зробити – це залити в тазик теплу воду, а на кінчику ножа додати марганцівку, аби рідина стала заледве рожевою.

Для того, щоб посилити ефект засобу, ви також можете додати у воду ковпачок кондиціонера для білизни. Після цього усю рідину у мисці потрібно якісно перемішати.

Ганчіркою нанесіть засіб на віконне скло, а після цього відразу ж вимийте його чистою водою. Та на цьому чищення не закінчене: вікна ще потрібно насухо витерти чистою ганчіркою з мікрофібри.

Прибирання
Вікна потрібно мити восени / Фото Pexels

Такий спосіб чищення вікон може здатися трохи довшим та складнішим, ніж використання звичайного засобу для очищення скла, та ви досить швидко переконаєтеся у перевагах цього способу. Річ у тому, що марганцівка не тільки добре змиває усі забруднення, але й має антисептичні властивості.

Любиш лайфхаки, які допомагають створити затишок в домі. Лови ще один! Забезпечити особливий аромат допоможе 100% арабіка від Gemini. Обсмажена спеціально під еспресо, вона наповнить дім кавово-вершковими нотками. Для максимального ефекту радимо купувати каву в зернах та заварювати з допомогою професійної кавомашини чи гейзерної кавоварки.

А ось кондиціонер для білизни у розчині може створити захисну плівку на поверхні скла. Вона надаватиме вікнам блиску та буде запобігати налипанню бруду на поверхню скла. За всю зиму ви не помітите на ньому ані пилинки!

Джерело матеріала
loader
loader