/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F5f36d4c1eb91a28ad218a4e0839ac276.jpg)
Фаршировані баклажани з сиром та овочами: простий рецепт
Баклажани можна використовувати для приготування ікри, теплих салатів, закусок. Ще вони ідеально підходять для запікання та консервації.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачних фаршированих баклажанів з овочами та сиром.
Інгредієнти:
- 4 баклажани
- 2 томати
- солодкий перець
- зелена цибуля
- 150 р. фети
- 150-200 г. моцарели
- мікс спецій для овочів
- сіль
- оливкова олія
Спосіб приготування:
1. Для начинки: дрібно наріжте томати, перець, зелену цибулю і перекладіть в миску, додайте фету, моцарелу, спеції, сіль і трохи оливкової олії, добре перемішайте.
2. Баклажани побийте качалкою, розріжте і дістаньте м'якоть.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F1c1d886de0385ecd7d61c0827840664b.png)
3. Нафаршуйте баклажани і відправте в розігріту до 200 градусів духовку на 30 хвилин, потім дістаємо і додаємо моцарелу. Готуйте ще 10-15 хвилин до золотистої скоринки.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F1d197cc308550b8618d4f0b319a748c3.png)
За бажанням на готові баклажани можна додати червону цибулю з петрушкою та оливкову олію.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F2f1d081e111250ece6a1f3cba331dca2.png)
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Мариновані баклажани з часником та травами
- Баклажани квашені
- Квашені баклажани без маринаду та оцту

