Гарлан зізналася, чому не відразу погодилася виходити заміж за бойфренда
Гарлан зізналася, чому не відразу погодилася виходити заміж за бойфренда

Гарлан зізналася, чому не відразу погодилася виходити заміж за бойфренда

Олімпійська чемпіонка розповіла, за яких обставин її наречений запропонував їй пов'язати їхні життя узами шлюбу.

Українська фехтувальниця Ольга Харлан після того, як заробила друге у своїй кар'єрі золото на Олімпійських іграх, отримала пропозицію руки та серця від свого бойфренда - італійського фехтувальника Луїджі Самеле. Заручини відбулися після п'яти років стосунків.

Чемпіонка досі ходить під враженням від цієї події, і ділиться її подробицями у своєму блозі в Instagram. Так Харлан розповіла, що каблучку для заручин Самеле підклав у її сумочку, коли вони вирушали на вечірню прогулянку.

Коли ж нарешті настав момент, і спортсмен став на одне коліно перед своєю коханою, особливі миті потрапили на камеру випадкової перехожої - тепер пара має безцінні кадри їхніх перших кроків назустріч до довгого і щасливого сімейного життя.

Також Харлан зізналася, що була так вражена пропозицією нареченого, що спершу навіть забула на неї відповісти. "Я була настільки щаслива і у шоці, що забула сказати: "Так"! Він нагадав мені, що щось треба відповісти", - зі сміхом згадує Ольга Харлан.

Ольга Харлан виходить заміж - Харлан розкрила подробиці заручин / колаж: Главред, фото: instagram.com/olgakharlan
Ольга Харлан із нареченим
Ольга Харлан виходить заміж - Харлан розкрила подробиці заручин / колаж: Главред, фото: instagram.com/olgakharlan
Ольга Харлан виходить заміж - Харлан розкрила подробиці заручин / instagram.com/olgakharlan

Хто така Ольга Харлан?

Ольга Харлан - олімпійська чемпіонка 2008 і 2024 років та середній приз Олімпійських ігор 2016 року в збірній першості, тричі бронзова медаль Олімпійських ігор (2012, 2016 і 2024) в Індії у відуальній першості, шестиразова чемпіонка світу (2013, 2014, 2017, 2019 р. в індивідуальній першості, 2009 р. і 2013 р. у командній першості), восьмиразова чемпіонка Європи (2009, 2011, 2012, 2013, 2014, 2019 в індивідуальній першості, 2009 і 2010 у командній першості), заслужений майстер спорту з фехтування. Кавалер ордена Свободи, ордена Ярослава Мудрого IV і V ст., перший кавалер орденів "За заслуги" і княгині Ольги.
За свою спортивну кар'єру Ольга Харлан здобула шість олімпійських медалей (найбільше серед спортсменів, що представлені в Україні), 15 медалей чемпіонатів світу та 20 медалей чемпіонатів Європи, що є рекордом для українських фехтувальників.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше кум втікача Влада Ями, український шоумен Анатолій Анатоліч, розповів про повернення танцюриста в Україну та особливості його бачення сучасної ситуації в країні.

Також стало відомо, що Анастасія Приходько вдруге пішла під вінець. Співачка повторно повінчалася з чоловіком після 11 років разом, та показала зворушливі знімки з коханим.

Читайте також:

Джерело матеріала
loader
loader