Недорогий кросовер Toyota перетворили на нову модель Subaru. Фото
Недорогий кросовер Toyota перетворили на нову модель Subaru. Фото

Недорогий кросовер Toyota перетворили на нову модель Subaru. Фото

Недорогий кросовер Toyota Yaris Cross користується популярністю серед покупців через низьку витрату палива та сучасний дизайн. Тепер цю машину перетворили на нову модель Subaru та показали в мережі.

Машину показав художник Theottle. Новий Subaru Justy Cross – бюджетний кросовер із Японії, який могли б побудувати на базі Toyota Yaris Cross. Особливо з огляду на співпрацю двох компаній. Нехай це і фантазія, виглядає автомобіль стильно та реалістично.

А нещодавно у продаж надійшла модернізована Toyota. Зовні дизайн Yaris Cross не змінився. Виробник обмежився додатковими відтінками у кольоровій гамі кузова та додав нові колісні диски.

Subaru Justy Cross

У салоні Toyota Yaris Cross 2024 з'явився цифровий щиток приладів та збільшений монітор інформаційно-розважального комплексу. В оснащенні – мультимедійна система з голосовим керуванням, покращена шумоізоляція та оновлений адаптивний круїз-контроль у складі системи активної безпеки.

Новий кросовер Toyota Yaris Cross отримав топову модифікацію з гібридною силовою установкою на базі 1,5-літрового бензинового чотирициліндрового двигуна та електромотора сумарною віддачею 132 к.с. (185 Нм крутного моменту). Комбінована витрата палива – близько 4 л/100 км.

OBOZ.UA раніше розповідав про нові недорогі кросовери від Renault.

Джерело матеріала
loader
loader