/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F01cccbaa7b19589dfbf65fa7ea0c7394.jpg)
Салат із хрумких баклажанів та зі смачною заправкою: рецепт страви для вечері
Баклажани можна використовувати для приготування смачних салатів, ікри, соусів, закусок. Ще їх можна смачно консервувати, тушкувати з овочами та просто запікати з сиром, овочами, спеціями та зеленню.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F620da010ce83d9ac6ea2eb89a694cb5e.png)
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачного салату з хрумких смажених баклажанів, з помідорами та заправкою.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F067fd3e65186c00d3271744b90829efe.png)
Інгредієнти:
- 2 невеликі баклажани
- 2 середні помідори
- 2 огірки
- петрушка
- 2 ст. крохмалю, сіль, олія
Соус:
- 2 ст. рослинної олії
- 1 зубчик часнику
- 1 ст. кетчупу барбекю
- 1 ст. теріяки
- 1 ч. л. меду
- 1 ч. л. французької гірчиці
Спосіб приготування:
1. Почистіть та наріжте брусками баклажан. Обваляйте у крохмалі із сіллю та обсмажте у фритюрі.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F391b63f3cbf8487049580cca794c6e74.png)
2. Поріжте зелень та помідори.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F7ebe015aa4cf995fb61fdeccb19533a2.png)
3. Змішайте все для заправки.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fddd9def7c61ab0e176e215423e88e461.png)
4. Перекладіть овочі в миску і полийте заправкою.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fac289ae33a19378bf6081136760435b5.png)
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Запіканка з баклажанів
- Салат з баклажанів по-корейськи
- Мариновані баклажани з томатною пастою

